Bevezető

az üzleti döntésekhez nélkülözhetetlen gazdasági hír- és információszerzés, gazdasági és ipari kémkedés, competitive intelligence gazdasági és jogi szempontból vizsgálva

Támogatás

A blog kizárólagos támogatója az Ungarnconsulting

Üzleti hírszerzés és ipari kémkedés: hazai helyzetjelentés 2011-ből (Mai reggel 2011-ből, Betlen Jánossal)

2013.08.26. 08:35 competitive intelligence

Üzleti hírszerzésről és a gazdasági kémkedésről beszélgetett a Ma reggel című műsor vendégeként Illisz László (Figyelő főszerkesztő) és Szirmay Dávid  (Bors rovatvezető) Betlen Jánossal műsorvezetővel. A felvétel 2011-ben készült, tehán nem a legfrissebb, de így érdekes.

betlen2.jpg

A beszélgetés tartalmazza a témához kapcsolódó összes "alapfokú kötelező elemet", mint például az üzleti hírszerzés és gazdasági kémkedés közötti különbség megvilágítása, a vállalatok tudatlansága és/vagy hanyagsága az adatbiztonság területén (lásd ezzel kapcsolatban korábbi bejegyzésünket a vállalatvezetők naivitásáról) és így tovább. Korrekt kis figyelemfelkeltő videó a témában, kár, hogy nem találkozunk gyakrabban ilyennel magyar nyelven. 

A videó beágyazása technikai okok miatt nem sikerült :(, de az alábbi linken megtekinthető:

http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/06/27/08/Uzleti_hirszerzes_es_ipari_kemkedes.aspx

(Ha esetleg valaki megírná kommentben, hogy miért nem sikerült beilleszteni, annak külön köszönet)

Ezt olvasta már? Ez is érdekes: Üzleti hírszerzés vs. magánnyomozás

A bejegyzés trackback címe:

https://uzletihirszerzes.blog.hu/api/trackback/id/tr515231727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása